5:48 PM

Villa 8 Gathering

Posted by ANUAR SANi

Routine malaysian gathering at vila 8. Various date from 11 Jan 2011 > 28 Feb 2011. Selalunya makan2 pastu sembang2 dan kadangkala tengok filem yang di tayangkan kat dinding bilik tamu guna projektor. cuma sekarang ni jer ada tv dah.

 
11 Jan 2011
Special Guest Phillip (Fish Line of Business)

 

 

 
From left, Zharir, Zuraimi, Zainal, Nassir and Phillip.

 
Ikan gulai.

 
Preparation in progress.

 

Zainal ngan Pillip tgh sibuk tuh!.

02 Feb 2011
Special Guest Simon (Sales & Marketing, Europe), Jonathan and Phillip (Fish Line of Business) and Ashraf (MD Office)

 

 
Sate Kajang special yang dibawa oleh Bahrin dari Mesia.

 
Gua tgh bz men chess ngan
 phillip tu!.

 
Proses memakan sedang dimulakan.

 

Time ni tak dak tempat bakag lagi, kenala panggang
 atas belanga.

13 Feb 2011
Special Guest Phillip (Fish Line of Business) and Dr. Phillip (Fish Consultant)

 

 

 
From left Dr Phillip, Pp and Phillip.

 
Ikan kat belakang tu tak siap la ma.
Telog tu masin sungguh, naik darah aku.

 
Mamat ni tgh mengong time ni.

 

Ambij, jgn tak ambik.

22 Feb 2011
Special Guest Jaafar (Administration Office), Azzam (IT technical) and Ashraf (MD Office)

 

 

 
From left Nassir, Zainal, Pp, Aku, Mazlan dan Azzam.

 
Some of the foods.

 

Memory together. Duduk dari kiri Zainal, Ashraf, Nassir, Bahrin.
Berdiri dri kiri  Mazlan, Azzam, Jaafar, Pp, Zuraimi.


Pp sedang sibuk ngan sate.

28 Feb 2011
Special function to entertain Mazlan on his final day at NPC. Special Guest Kak Fauziah(Mazlan's wife)

 

 
Kari kepala ikan. Sedap woooo.
Klau kat kedai mamak ni mau cecah RM 50.oo nih!

 
Mazlan dan isteri beserta Pp.

 
Sempat bergaya bersama Kak Fauziah.

 


Berebut nak amik makanan.
 

0 comments:

Post a Comment

MUSiC>LOVER


BUBBLES>LOVER